Bygningssagkyndig til tilstandsrapport

Forbered dig på gennemgangen til udarbejdelse af tilstandsrapporten

Skal du have en tilstandsrapport, skal en bygningssagkyndig gennemgå din bolig. Få tips til, hvordan du forbereder dig på gennemgangen her.
Skorstene

3 typer af skorstene – Vælg den rette skorsten til din bolig

Skal du investere i en ny skorsten? Bliv klogere på de forskellige typer af skorstene, og hvad du skal overveje, når du skal have ny skorsten.
Fakta om braendeovne

5 interessante fakta om brændeovne – Alt du skal vide om brændeovne

Overvejer du at investere i en brændeovn, eller vil du bare gerne vide noget mere om dem? Så læs vores 5 interessante fakta om brændeovne her.
Miljoevenlig biopejs

Overvejer du en miljøvenlig biopejs? Sådan påvirker en biopejs miljøet

Overvejer du at investere i en miljøvenlig biopejs? Bliv klogere på, hvorfor en biopejs er miljøvenlig, og hvorddan den påvirker miljøet.
Skorstene

Alt du skal vide, når du overvejer at investere i en ny skorsten

Overvejer du at investere i en ny skorsten? I denne artikel har vi samlet alt det, du skal vide, når du skal have ny skorsten.
Gaspejs billede

5 forskellige typer gaspejse til enhver smag og stil

Gaspejse fås i flere forskellige modeller, som passer ind i hjemmet på forskellige måder. Læs om de 5 typer gaspejse her.
Tilstandsrapport paa hus

Gode råd og tips når du skal have udarbejdet en tilstandsrapport

Skal du sælge dit hus? Så skal du have udarbejdet en tilstandsrapport. Læs vores gode råd og tips, når du skal have lavet en tilstandsrapport
braendeovn

5 fordele ved brændeovne: Derfor bør du investere i en brændeovn

Vil du have en effektiv og hyggelig varmekilde? Så er en brændeovn måske noget for dig. Læs 5 fordele ved at investere i en brændeovn her.
Bolig til salg

Derfor er en tilstandsrapport en god idé for både køber og sælger

En tilstandsrapport er en god idé at få udarbejdet, når man skal sælge boligen, men er samtidig fordelagtig for køber. Læs her, hvorfor.
Flot graesplaene

Sådan får du en pæn og velplejet græsplæne

Vil du have en flot, grøn og velholdt græsplæne? Få tips til, hvordan du skal pleje din græsplæne, så den bliver præsentabel.