digg-dk-om-siden-oeverste-billede-lifestyle

Velkommen til onlinemagasinet DIGG.dk!

Hos os finder du en masse spændende og inspirerende artikler, uanset om du er mand eller kvinde. DIGG.dk omfavner den moderne familie, der prioriterer karriere, sundhed, familie og det at være kvinde eller mand højt, og får alle aspekterne til at gå op i en højere enhed i dagligdagen.

Den moderne familie foretrækker nettet som dagligdagens opslagsværk. Her findes nemlig alt, hvad de har brug for, og mængden af info på nettet spænder bredt. Her på siden kan du finde inspiration til diverse aktiviteter, gode råd om sundhed og skønhed samt en masse relevant viden om karrierelivet.

Kvinde

Kvinder i moderne familier har i dagligdagen mange forskellige kasketter på. De er professionelle på deres arbejde, mor til deres børn og kone til deres mand. Det er alle vigtige opgaver, der tager det meste af tiden. Hos Digg.dk belyser vi mange af de emner, som de moderne kvinder finder relevant.

Det er nemlig også vigtigt, at man husker at være kvinde – også selvom man har en travl og hektisk hverdag. Kategorien kvinde vil derfor fokusere på alt lige fra make-up, hårprodukter, pleje og de tanker og følelser, der ofte dukker op, når man er karrierekvinde, hustru og mor.

Mand

Kategorien mand har til formål at give familiefaren et pusterum. Her finder man alt lige fra gode råd til barbering til inspiration til den næste herretur. I kategorien mand vil man altså kunne finde en lang række relevante, aktuelle og interessante artikler, som inspirerer den moderne familiefar.

Hos DIGG.dk vil vi komme rundt om en lang række emner som fokuserer på det at være mand, og giver derfor mulighed for at lægge titlen som familiefar på hylden i et øjeblik.

Familie

digg-dk-om-siden-familie-billede-703x336

Mange moderne familier har en travl hverdag, og derfor er kvalitetstiden med familien meget højt værdsat. Her på siden vil I derfor kunne læse om mange emner, der omhandler familielivet. I vil både kunne finde inspiration til aktiviteter, som familien kan lave sammen, gode råd til Jeres næste skridt som familie samt det at være en velfungerende enhed, hvor både børn og forældre trives.

Karriere

Et af de aspekter som er med til at kategorisere den moderne familie, er evnen til at få karrieren og familielivet til at gå op i en højere enhed. Kategorien karriere er derfor et supplement til de resterende kategorier, hvor I kan læse om aktuelle nyheder fra erhvervslivet, som henvender sig til Jer som forretningsfolk og få gode råd til for eksempel prioriteringen af karrieren og familielivet.

Sundhed

Nogle mener, at sundhed er danskernes nye religion, og det er i mange sammenhænge ikke helt forkert. Danskere går mere og mere op i sundhed, og søger inspiration til dette på nettet.

DIGG.dk henvender sig til hele familiens sundhed, og I vil derfor kunne finde relevant læsning inden for emnet. Det gælder både gode råd til kost og livsstil, men også tips til kosttilskud eller almindelig dagligdagsmedicin.

Hos DIGG.dk vil I som moderne familie kunne finde alt den inspiration og viden, I har brug for – og det hele er samlet på ét sted. Her på siden er der nemlig plads til både at være sig selv som privatperson samtidig med, at man kan blive inspireret som karrieremenneske eller forælder.

Hvis du har input til andre relevante emner, som vi bør tage op i magasinet, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan finde DIGG.dk på Facebook. Her deler vi vores nyeste artikler, og giver dig mulighed for at følge med.

Tak fordi at du læser med!

Hvem står bag DIGG?

Det gør Reboot Media.