sparegris og hus

Boligkøb: her kan du med fordel spare penge

At købe ny bolig er dyrt, og derfor skal du være opmærksom, hvis du gerne vil spare lidt på udgifterne til boligen. Se vores tips her.
Mor giver sin baby et bad

Guide til babys badetid: Få tips til at bade din baby

Er det tid til din babys første bad? Læs vores guide og få gode tips til, hvordan du bader din baby, så I begge får en god oplevelse.
tilstandsrapport

Tre fordele ved en tilstandsrapport

Hvorfor er en tilstandsrapport vigtig? Det er der mange forskellige grunde til, og her kan du læse om, hvorfor det er en god idé.

Spar på varmen med disse 7 tips

Vil du også gerne spare på varmeregningen? Så læs vores 7 gode tips til, hvordan du kan få en billigere varmeregning lige her.
par møder advokat

Skal du have en advokat eller køberrådgiver, når du køber bolig?

Når du skal købe bolig, er det godt med en rådgiver. Læs her om forskellen på en køberrådgiver og boligadvokat, og hvilken der er bedst.
gasfyr på vej i skraldespan

Er det nu, du skal udskifte gasfyret?

Overvejer du at udskifte dit gasfyr med en anden varmekilde? Her kan du læse om, hvornår gasfyret bør udskiftes og til hvad.
boligkøber og advokat

Derfor skal du have en boligadvokat  

Skal du købe bolig? Så er der meget, du skal vide. Det kan derfor være en fordel af få hjælp af en boligadvokat. Læs med her.
kvinde ødelagt sit toilet

Disse elementer må du selv udskifte i din bolig

Det kan være fristende selv at udføre både VVS- og el-arbejde i boligen. Men hvad må du egentlig selv gøre? Bliv klogere på det lige her.
apotek online

Sådan passer du på din babys hud

Hvordan plejer du bedst muligt din babys sarte hud? Læs vores tips til babypleje og hvordan du kommer rød numse til livs.
Dreng spiser vitaminpille

Skal børn have kosttilskud? Få nyttig viden om vitamintilskud til børn

Får dit barn kosttilskud? Bliv klogere på, om du skal give dit barn vitamintilskud, og hvornår det kan være en god idé at gøre det, her.