par-koeber-hus

Derfor skal du vælge en køberrådgiver, når du køber bolig

/
Skal du købe ny bolig? Så bør du overveje, om du skal have hjælp fra en køberrådgiver. Læs, hvad en køberrådgiver kan hjælpe dig med, her.
flaat

Gode råd mod flåter – sådan undgår du flåtbid

/
Sommermånederne er højsæson for flåter i Danmark. Få gode råd og tips til, hvordan du beskytter dig selv mod flåter og flåtbid.
koeb-af-bolig-overvejelser

6 gode råd til dig der skal købe bolig

/
Skal du købe bolig, er der mange overvejelser og forberedelser du skal gøre dig inden. Få gode råd til, hvad du skal have styr på inden boligkøbet her.
pelspleje-på-hund

Pelspleje til hunde: Sådan plejer du din hunds pels

/
Hunden er menneskets bedste ven, og din hund fortjener derfor også den bedste pleje. Få gode tips til, hvordan du skal pleje din hunds pels her.
separation-og-skilsmisse

Skilsmisse eller separation – sådan bliver I skilt

/
Mange ægteskaber ender hvert år ud i skilsmisse. Ønsker du at blive separeret eller skilt med din ægtefælle? Læs om de 3 måder I kan blive skilt på.
bolig-til-stram-oekonomi

Sådan finder du den rette bolig, hvis du har en stram økonomi

/
Vil du gerne have ny bolig, men du har en stram økonomi? Læs her, hvordan du finder den rette bolig, hvis din økonomi ikke rækker til en dyr villa.
flexbolig-paa-landet

Flexbolig – Et godt og billigt sommerhusalternativ

/
Drømmer du om et sommerhus, der er billigt og har flere muligheder, bør du overveje at købe en flexbolig. Læs her om flexboliger og alle fordelene ved dem.
Konfirmation

Invitér til konfirmation med personlige indbydelser

/
Skal I holde konfirmation, er det en god idé at være ude i god tid med invitationerne. Få gode idéer til specielle og personlige indbydelser her.
huskoeb

Skal I købe hus? Sådan forbereder I jer bedst muligt

/
Skal dig og din partner til at købe hus, er der en hel del praktiske ting, som I også skal have styr på. Læs her, hvad I skal have styr på, og hvordan I gør det.
hus-paa-landet

5 gode grunde til at vælge et hus på landet

/
Drømmer I om et hus på landet , kan det være I skal overveje at gøre drømmen til virkelighed. Læs de 5 grunde til, at I skal flytte på landet, her.