Det skal I overveje, når I vil flytte til noget mindre

Vil I gerne flytte til en mindre bolig, nu hvor børnene er flyttet hjemmefra, er der flere ting I skal overveje. Læs om dem her.
par-koeber-hus

Derfor skal du vælge en køberrådgiver, når du køber bolig

Skal du købe ny bolig? Så bør du overveje, om du skal have hjælp fra en køberrådgiver. Læs, hvad en køberrådgiver kan hjælpe dig med, her.
flaat

Gode råd mod flåter – sådan undgår du flåtbid

Sommermånederne er højsæson for flåter i Danmark. Få gode råd og tips til, hvordan du beskytter dig selv mod flåter og flåtbid.
koeb-af-bolig-overvejelser

6 gode råd til dig der skal købe bolig

Skal du købe bolig, er der mange overvejelser og forberedelser du skal gøre dig inden. Få gode råd til, hvad du skal have styr på inden boligkøbet her.
pelspleje-på-hund

Pelspleje til hunde: Sådan plejer du din hunds pels

Hunden er menneskets bedste ven, og din hund fortjener derfor også den bedste pleje. Få gode tips til, hvordan du skal pleje din hunds pels her.
separation-og-skilsmisse

Skilsmisse eller separation – sådan bliver I skilt

Mange ægteskaber ender hvert år ud i skilsmisse. Ønsker du at blive separeret eller skilt med din ægtefælle? Læs om de 3 måder I kan blive skilt på.
bolig-til-stram-oekonomi

Sådan finder du den rette bolig, hvis du har en stram økonomi

Vil du gerne have ny bolig, men du har en stram økonomi? Læs her, hvordan du finder den rette bolig, hvis din økonomi ikke rækker til en dyr villa.
flexbolig-paa-landet

Flexbolig – Et godt og billigt sommerhusalternativ

Drømmer du om et sommerhus, der er billigt og har flere muligheder, bør du overveje at købe en flexbolig. Læs her om flexboliger og alle fordelene ved dem.
Konfirmation

Invitér til konfirmation med personlige indbydelser

Skal I holde konfirmation, er det en god idé at være ude i god tid med invitationerne. Få gode idéer til specielle og personlige indbydelser her.
huskoeb

Skal I købe hus? Sådan forbereder I jer bedst muligt

Skal dig og din partner til at købe hus, er der en hel del praktiske ting, som I også skal have styr på. Læs her, hvad I skal have styr på, og hvordan I gør det.