Barn leger med stikkontakt

Børnesikring af hjemmet: 7 gode tips til et sikkert hjem for små børn

Er dit hjem børnesikret? Få 7 gode tips til, hvordan du kan børnesikre din bolig på forskellige måder, og gøre dit hjem trygt og sikkert.
Robotplaeneklipper

5 myter og fakta om robotplæneklippere

Der findes mange myter omkring robotplæneklippere. Læs dem her, og bliv klogere på, hvad der er fakta omkring robotplæneklippere.
biopejs

En biopejs kan være godt for indeklimaet

Overvejer du en biopejs? En biopejs kan være godt for indeklimaet og give god varme. Læs mere om biopejsen her, og hvorfor den er god.
braendeovn i dagligstue

Sikker brug af brændeovne i familiehjem

Få gode råd til, hvordan du skal installere, anvende og vedligeholde din brændeovn for at sikre, at den fungerer sikkert og optimalt.
hus med temperaturmåler

Gennemgå din bolig inden vinter

Sommeren er det oplagte tidspunkt at gennemgå din bolig for skader. Tjek her, hvad du bør gennemgå inden vinter.
tilstandsrapport og hus

4 fund du kan opdage i tilstandsrapporten

En tilstandsrapport er et vigtigt redskab, når du ser på bolig. Her kan du læse om 4 almindelige skader, du skal være opmærksom på.
mand i have med avis

Sådan får du haven klar til forår og sommer

Foråret er over os, og det betyder, at det er ved at være tid til at få gjort haven forårsklar. Læs her, hvordan du nemt kan gøre dette.
hus inspektion

Det gør du, hvis tilstandsrapporten indeholder uventede fund af skader

Det er dyrt at købe bolig. Særligt, hvis der er uopdagede skader. Se her, hvordan du forholder dig, hvis der er uventede skader på boligen.
hus til forår

Sådan gør du din bolig klar til foråret

Foråret er på vej, og det betyder, at du skal gøre din bolig klar til varmere tider. Se her, hvordan du gør din bolig klar til foråret.
brændeovn

Det skal du vide, inden du anskaffer en brændeovn

Brændeovne er både hyggelige og giver god varme. Men inden du køber en til boligen, bør du være opmærksom på disse ting. Læs dem her.