tilstandsrapport og hus

4 fund du kan opdage i tilstandsrapporten

En tilstandsrapport er et vigtigt redskab, når du ser på bolig. Her kan du læse om 4 almindelige skader, du skal være opmærksom på.
mand i have med avis

Sådan får du haven klar til forår og sommer

Foråret er over os, og det betyder, at det er ved at være tid til at få gjort haven forårsklar. Læs her, hvordan du nemt kan gøre dette.
hus inspektion

Det gør du, hvis tilstandsrapporten indeholder uventede fund af skader

Det er dyrt at købe bolig. Særligt, hvis der er uopdagede skader. Se her, hvordan du forholder dig, hvis der er uventede skader på boligen.
hus til forår

Sådan gør du din bolig klar til foråret

Foråret er på vej, og det betyder, at du skal gøre din bolig klar til varmere tider. Se her, hvordan du gør din bolig klar til foråret.
brændeovn

Det skal du vide, inden du anskaffer en brændeovn

Brændeovne er både hyggelige og giver god varme. Men inden du køber en til boligen, bør du være opmærksom på disse ting. Læs dem her.
Biopejs

Skab hygge i hjemmet med en biopejs

Biopejse er blevet populære i de danske hjem. Ikke nok med,…
lejlighed til salg

Det skal du have styr på, når du vil købe ejerlejlighed

Vil du gerne købe din egen ejerlejlighed? Så er der meget, du skal holde styr på. Se her, hvad det vigtigste er, så du er klar til boligkøb.
sparegris og hus

Boligkøb: her kan du med fordel spare penge

At købe ny bolig er dyrt, og derfor skal du være opmærksom, hvis du gerne vil spare lidt på udgifterne til boligen. Se vores tips her.
par kigger på hus

Disse 4 krav er der til dig, der skal købe bolig

Skal I købe ny bolig, kan det hurtigt blive uoverskueligt med alt det, I skal huske. Bliv klogere på, hvilke krav, der stilles til jer her.
Mor giver sin baby et bad

Guide til babys badetid: Få tips til at bade din baby

Er det tid til din babys første bad? Læs vores guide og få gode tips til, hvordan du bader din baby, så I begge får en god oplevelse.