Mangler du inspiration til en god værtindegave? Få 5 gode bud

Kvinde-faar-vaertindegave

Sommeren er ved at være ovre, og lige om hjørnet venter efteråret. Det betyder også, at der lige pludselig ikke er så længe til vinter, hvor mange af årets fester såsom diverse julefrokoster, jul og nytår venter. Til disse anledninger er det ofte god stil at medbringe en lille gave til værtinden som tak for at lægge hus til den forestående fest eller højtid.

Mangler du en god idé til en værtindegave til jul, nytår eller til en helt tredje anledning, kan du finde inspiration herunder. Her giver vi dig nemlig en række gode idéer til den perfekte gave, når du ønsker at glæde værtinden, som står for arrangementet.

Chokolade til hende med den søde tand

Chokolade er altid en klassiker og er ofte noget, som de fleste godt kan lide. Hvis du ved, at værtinden har en sød tand, kan det således være en god idé at købe noget lækkert kvalitetschokolade, som hun kan sidde og nyde.

Kender du hende, der står for arrangementet godt, ved du måske også, om hun er mest til lys, mørk eller hvid chokolade, eller om hun bare er helt vild med mandler overtrukket i chokolade. Vælg den type chokolade du tror hun bedst vil kunne lide og pak den fint ind eller put et bånd eller sløjfe omkring.

Hudplejeprodukter til hende der går op i hudpleje

De fleste kvinder går op i hudplejeprodukter i en eller anden grad, og mangler du en god idé til en gave, kan det derfor være en mulighed at overveje hudpleje som værtindegave. Hudplejeprodukter til værtindegaver er nemlig ofte et stort hit, da det er en brugbar gave.

At give hudplejeprodukter som værtindegave kræver dog, at du kender lidt til, hvad værtinden kan lide at bruge af ansigts- og kropspleje. Er værtinden ikke en du kender så godt, kan du dog altid vælge at købe en lækker håndsæbe og håndcreme. Det kan de fleste bruge – også kvinder som ikke går synderligt meget op i hudpleje.

Blomster til enhver anledning

Kvinde-holder-blomster

Blomster er ligesom chokolade et klassisk valg til en værtindegave. Med blomster går du aldrig galt i byen – medmindre værtinden selvfølgelig er allergisk. En buket blomster er desuden en rigtig god værtindegave, hvis ikke du kender værtinden så godt.

I stedet for en klassisk buket blomster kan du også vælge at give en flot plante eller et frugttræ, der kan pynte i stuen eller udenfor på terrassen.

Duftlys til hende der elsker dejlige dufte i hjemmet

En anden mulighed til en god værtindegave er duftlys. Duftlys dufter skønt og kan på den måde være med til at sprede glæde og velvære i hjemmet. Vælg et duftlys, som du synes passer bedst til hendes stil og til hendes egen duft.

Er hun fx helt vild med duften af vanilje, blomster eller kaffe, er det et duftlys med den type duft du skal vælge. Gaven virker mere speciel, når du har gjort dig nogle overvejelser i forhold til, hvilket duftlys hun bedst vil kunne lide. Vælg også gerne et duftlys der passer i stil og farve til hendes indretning i hjemmet.

Vælger du at give et duftlys i værtindegave, er det en god idé lige at sikre dig, at værtinden, som du giver gaven til, både kan tåle og lide dufte i hjemmet. Nogle er nemlig allergiske eller bryder sig ikke om en masse dufte i hjemmet.

Smykker til hende der elsker at pynte sig

Skal du give en værtindegave til en du kender godt, kan det også være en mulighed at give et smykke. Der findes smykker i mange forskellige prisklasser, og du vil derfor også med stor sandsynlighed kunne finde et smykke, som passer til dit budget.

Hvis du gerne vil give et smykke, er der flere ting du skal overveje. Tænk over, om hun mest er til sølv eller guldsmykker, samt om hun går mest med øreringe, halskæde eller armbånd. Et sødt armbånd eller et par fine øreringe vil helt sikkert gøre værtinden glad, hvis hun er typen der godt kan lide at pynte sig med smykker.