Naturlige ingredienser til intimpleje gør Australian Bodycare populært

Naturlige ingredienser

Når man skal passe på det intime område, skal man være meget påpasselig med, hvordan man gør det. Forhåbentlig har du lært, at man ikke skal være alt for voldsom, når det kommer til brugen af sæbe, med mindre det er sæbe specielt designet til området.

Det er fordi, der i underlivet er en meget skrøbelig balance i de bakterier, der findes i forvejen, og som skal findes. Hvis man går for hårdt til værks med sæbe, som ikke er særligt egnet til det intime område, kan man ødelægge den balance. Derfor skal man bruge særlige produkter til det intime område.

Her er Australian Bodycare et populært valg, da det bygger på naturlige ingredienser, nemlig helt specifikt tea tree oil. Selvom navnet Australian Bodycare kunne antyde, at produkterne er australske, er Australian Bodycare faktisk dansk.

Navnet kommer fra ingrediensen tea tree oil, som kommer fra Australien. Australske forskere har også været med – sammen med danske forskere – til at kigge på effekten af olien, så der er klare forbindelser til landet ’down under’, men Australian Bodycare er nu en gang dansk.

Naturlig desinficering

Tea Tree Oil

En af tea tree oils egenskaber er, at det er bakteriehæmmende. Bakterier og svamp i underlivet er noget af det, der kan være med til at give gener i forskellige udtryk, og derfor er den bakteriehæmmende effekt en vigtig del af det, Australian Bodycares intimpleje gør. Selvfølgelig i et omfang, som ikke ødelægger de vigtige eksisterende bakterier.

Blandt andet kan effekten fra tea tree oil lindre kløe og ubehagelig lugt fra området, hvilet ofte har noget med bakterier at gøre – sved lugter blandt andet i sig selv næsten ikke, men bakterierne der kan samle sig i sveden kan give den dårlige lugt. Det samme kan gøre sig gældende for underlivet.

Olien har også en rensende effekt, som er god når man gerne vil vaske sig i det intime område, selvom det faktisk ofte er lige så godt bare at skylle med vand. Også det bør nu gøres i moderate mængder, så man ikke skyller alt det væk, der er med til at passe på området.

Flere praktiske funktioner

Tea Tree

Kigger man lidt bredere på sortimentet fra Australian Bodycare, finder man en række forskellige produkter, der tager udgangspunkt i tea tree olie. Det er trods alt det, der definerer brandet Australian Bodycare.

Fokus ligger meget på det intime område, da det er her, den naturlige effekt af den australske olie virker særdeles godt, og man kan finde hjælp fra Australian Bodycare til en række forskellige ting. Blandt andet kan barbering gøres lettere med en særlig barbergel og en balm mod knopper efter barbering.

Oliens gavnlige effekter kan dog bruges til mange forskellige ting, og derfor tæller Australian Bodycare også sådan noget som behandlinger mod lus, særligt fremstillede produkter til fødder, ansigt og kroppen og mange andre ting.

Man kan altså finde hjælp til mange ting i den australske vildmark, som Australian Bodycare har samlet sammen, udviklet og fået til Danmark – og så er olien endda et naturligt produkt.