besoeg Frankring

3 grunde til, at du skal besøge Frankrig mindst en gang i dit liv

Frankrig er et spændende land, der har utroligt meget at byde på. Landet er rigt på historie og har spillet en stor rolle i kulturen i Europa. Og ser man TV2 i løbet af sommeren, så har man nok også et specielt forhold til de franske landeveje, når der er Tour de France.

Det er ikke en gang nok til at dække begyndelsen af de grunde, der findes for at besøge Frankrig. I denne artikel kan vi heller ikke nå alle grunde igennem, fordi det vil tage både for lang tid at skrive og at læse – du skal jo have tid til at tage af sted!

Til gengæld kommer vi igennem 3 grunde, som du kan bruge til at overtale den bedre halvdel, vennerne, bedsteforældrene eller nogle helt fremmede om at tage til Frankrig med dig.

Fransk mad er noget for sig

Synes man, at gastronomi er spændende, så bliver man nødt til at besøge Frankrig. Det franske køkken er noget helt unikt, og det er noget, som kokke bliver nødt til at beskæftige sig med, hvis de vil kunne sige, at de er ordentligt uddannet inden for madlavning.

Det franske køkken bliver nogle steder udskældt for at indeholde blandt andet frøer og snegle, men det er altså delikatesser, hvis de bliver tilberedt ordentligt. Franskmændenes mad hører i hvert fald i nogle tilfælde til den tunge ende, men kvaliteten af veltilberedt fransk mad kan man ikke betvivle.

Blandt andet er franskmændene meget kendte for at lave forskellige oste, som brie, comté og beaufort for bare at nævne nogle få varianter.

Franskmændene elsker skønhed

Beauty fra Frankrig

Æstetik og skønhed fylder meget for franskmændene. Paris bliver anset som en af de helt store metropoler inden for mode, og mange kendte designhuse stammer da også fra Frankrig. Dior, Chanel og Yves Saint Laurent er bare nogle af de store, internationale navne, der stammer fra landet.

Det skønne forgrener sig også ud i nogle af de skønhedsprodukter, som er dukket op i Frankrig. Mærker som Avène og La Roche-Posay stammer fra Frankrig og den franske tradition inden for hudpleje og skønhedsprodukter.

Der er en grund til, at franske kvinder bliver anset som nogle af de smukkeste i verden, og diverse skønhedsblogs har også regelmæssigt indslag om, hvordan franske kvinder holder sig smukke. Det er blandt andet på grund af mærker som Avène og La Roche-Posay.

Natur af alle slags

Her i Danmark har vi ikke specielt mange forskellige slags terræn eller natur – groft sagt har vi vel kyst og skov, og så er der ikke så meget mere. Jo, nogle vil også sige hede og den slags, men udvalget er sådan set stadig ret begrænset.

Frankrig besidder en masse forskellige slags natur, som kan tiltrække alle slags mennesker.

Sidder du med en lyst til azurblåt vand ved hvide, brede strande? Tag til Middelhavet. Kan du lide de store vidder? Tag til Massif Central med de store bakker. Vil du op i højderne? Frankrig har både Alperne og Pyrenæerne, du kan stige op på.

Der er altså nok at tage af, og der er mange flere grunde til at besøge Frankrig!