4 ideer til gaver, til ham der ikke ønsker sig noget

Indimellem kan det godt være svært at finde på, hvad der skal gives i gave. Særligt hvis din kæreste, mand, far eller ven fortæller dig, at de absolut ingen ønsker har. Det gør det ikke ligefrem lettere. Nogle mænd foretrækker at købe tingene selv, og de ender derfor med at have de fleste ting, så der ikke er mere at ønske sig. Andre har slet ikke behovet for at ønske sig noget. Ikke desto mindre kan det være frustrerende ikke at vide, hvad man skal give. Her får du et par tips til gaveønsker, han med garanti bliver glad for.

Oplevelser

Denne type gave er en klassiker, og går derfor aldrig på mode. Det er altid rart at komme ud og opleve noget, enten sammen med dig eller andre. Når du skal vælge oplevelser, er det vigtigt at tage udgangspunkt i, hvem han er som person. Hvis han ikke kan lide at lave mad, er et madkursus måske ikke lige sagen. Omvendt er et madkursus jo helt perfekt, hvis han elsker at tilbringe timer i køkkenet for at kreere en lækker middag. Er han typen der elsker biler, kan en tur i hans yndlingsbil også være en mulighed. Flere steder kan du købe oplevelser til en tur i Ferrari, Lamborghini, Audi eller Porsche.

Der fines et hav af oplevelser i forskellige prisklasser, så det er bare om at sondere terrænet og finde noget, der passer med hans personlighed.

En af fordelene ved at give oplevelser i gave er bl.a. at modtageren får en unik oplevelse, som de måske ikke har prøvet før. Samtidig slipper han også for at have utallige sokker og slips liggende som ikke bliver brugt. Derimod bliver oplevelserne rent faktisk opbrugt, og så kan du jo altid købe nogle nye igen.

Elektronik

Størstedelen af mænd elsker elektronik. Hvis dette er tilfældet, kan du jo passende give ham en gave inden for elektronikkens verden som eks. en GPS, en god og bærbar højttaler, et par gode høretelefoner eller måske et pulsur, hvis han er typen der dyrker meget sport og/eller løb. Du kan også vælge at købe en smart og trådløs oplader, så hans telefon kan ligge og oplade uden en irriterende ledning.

Gaveæsker

Endnu en klassisk gave, til manden der har alt, er gaveæsker. Du kan selv sammensætte dem, eller du kan vælge at købe færdigpakkede gaveæsker med alt lige fra søde sager og chokolade til vin, whisky eller måske en masse gin med dertilhørende tonics. Er han til øl, kan en kasse med specialøl måske også en mulighed, så han får prøvesmagt lidt forskellige varianter. Du kan jo også altid selv sammensætte en kasse eller æske med både øl, slik, chips og whisky.

Personlige gaver

Er du en smule kreativ, og synes du ikke lige der er nogle ting, der duer til ham, kan du jo altid lave noget selv. Det er den mest personlige gave du kan give, og du bestemmer selv, hvad det skal være. Måske er du en ørn til at strikke, så kan du strikke en sweater, eller måske er du god til at male, og derfor kan lave noget kunstnerisk. Har du et par gode billeder af jer sammen eller lign. kan en fotocollage eller et krus med et billede på også være en mulighed. Uanset hvad det er, bliver han garanteret glad for det. Alternativt kan du jo købe en lille personlig ting, som han vil bruge hver dag og få den indgraveret. Det kan eks. være en nøglering, et smykke eller ur.

Husk på, at det ofte er tanken der tæller, og ikke gaven. Du behøver ikke at spendere en formue, hvis du ikke har lyst eller råd.