Auning – Djurslands oversete centrum i rivende udvikling

Auning

Selvom byen Auning måske ikke er den mest kendte by med nationale briller, så er byen i højere og højere grad der, man søger imod, når man bor midt i Djursland. Byen har nemlig været inde i en positiv udvikling de senere år, som er med til at gøre den til det oversete centrum i Djursland.

Byen er nemlig placeret meget centralt på Jyllands ’snude’, og derfor er Auning inden for en overskuelig afstand for de fleste byer på Djursland.

Ikke nok med det har byen også fået en række butikker og erhverv, som betyder fremgang i byen.

Auning er en by på vej frem, og derfor kan det være en god ide at alliere sig med en ejendomsmægler i Auning, hvis man vil med på bølgen. Ejendomme kan blive meget eftertragtede i byen, der lige nu tæller godt 3.000 indbyggere.

Autentisk krooplevelse i topklasse

Selv hvis man ikke har tænkt sig at slå sig permanent ned i Auning, er der stadig oplevelser at komme efter i byen.

En af dem er Auning Kro, som har befundet sig i Auning i snart 150 år.

Kroen har nemlig inviteret gæster til spisning og overnatning siden år 1875 og kører stadig i bedste velgående den dag i dag.

Ud over at tilbyde overnatning har Auning Kro også fulgt med tiden og flere andre kroer rundt om i landet og har sat fokus på gastronomien.

Auning Kro bliver flere gange nævnt som en af landets bedste restauranter i forskellige spiseguides og anmeldelser, og går man sulten i seng på Auning Kro, er det ens egen skyld.

Velfungerende skole i byen

Auning skole

Byen Auning har også sin egen skole, som har både indskoling, mellemtrin og udskoling. Børn kan altså have hele deres folkeskolegang på en og samme skole i Auning.

Skolen er velfungerende og har også en specialklasse. Her kan børn med særlige udfordringer få den støtte, de har brug for.

Skulle der være brug for det, er der også en skolebus, så børn uden for byen også kan komme til at gå i skole inde i selve Auning.

Arbejdspladser inden for rækkevidde

Med sin centrale placering er der gode muligheder for at finde arbejde inden for en fornuftig rækkevidde. Fra Auning er der 25 kilometer til Randers og 35 kilometer til Grenå, og mellem disse to yderpunkter findes en række byer og virksomheder.

I selve Auning er der dog også en række virksomheder og dermed arbejdspladser.

Auning har et spændende erhvervsliv, og der er både detailbutikker og større kæder, der har afdelinger i byen, og der er mange muligheder for at finde arbejde i området omkring Auning.

Byen er en del af Norddjurs Kommune, der har sat flere tiltag i verden for at gøre det lettere at flytte til kommunen. Kommunen har blandt andet bosætningskonsulenter, som kan hjælpe med mange ting, når man lige er flyttet til kommunen.

Der findes endda en hel portal til tilflyttere i Norddjurs Kommune, som kan inspirere og guide dig til den bedst måde at lande i kommunen på.