Har du overvejet en container, når du skal flytte?

Lej en container til flytning

Når man flytter, kommer man igennem alle de ting, man ejer og har, og det kan være meget. For nogle betyder det, at der skal smides noget ud, og det kan i visse tilfælde være ret meget, der skal finde vej til genbrugspladsen.

Med mindre man har adgang til en stor bil eller varevogn, som ikke i forvejen er optaget af at flytte det, der skal beholdes, kan det betyde mange ture på genbrugsstationen.

Heldigvis er der en nem måde at komme uden om unødvendige ture til genbrugsstationen, som ikke mange tænker på, når de skal flytte.

Det er nemlig ikke kun byggepladser, der kan bruge en container til affald. Private kan sagtens leje en container, og der kan være gode grunde til at leje sådan en i forbindelse med flytning.

Særligt velegnet i de større byer

At leje en container i de større byer som København og Aarhus er særligt en god ide i forbindelse med flytning, fordi der er mange flere mennesker på vejene, og fordi der ikke altid er lige god plads på vejene.

Derfor er det nogle gange besværligt at spænde en trailer på bilen, der kan håndtere det, der skal på genbrugsstationen. Det er i øvrigt heller ikke sikkert, at det er til at få fundet et sted at parkere bil og trailer i byernes mange smalle gader.

Det er i øvrigt også ofte en mulighed, at udlejeren af containeren kan stå for bortskaffelse af affaldet – endda på en miljørigtig måde – især når man snakker containerudlejning i Aarhus, København, Odense og flere andre større byer.

På den måde slipper man selv for at skulle køre ud-bunken på genbrugsstationen, så man kan koncentrere sig om at få flyttet ind-bunken godt ind det nye sted.

Spar penge i brændstof

Spar penge i brændstof

Hvis man ikke kan låne eller leje en trailer eller varevogn, kan det blive en dyr fornøjelse at flytte i byen – især hvis ens bil ikke er den største.

Ud over at skulle flytte det, man skal have med i den nye lejlighed eller det nye hus, skal der for de flestes vedkommende også køres nogle ture med det, der ikke skal gemmes.

De ekstra ture er ud over et slid på bilen, man kan undgå, også en ekstra omkostning, fordi man skal bruge ekstra brændstof på at køre unødige ture frem og tilbage.

Og dertil skal man selvfølgelig lægge, at det kræver tid at både pakke bilen og læsse af på genbrugspladsen, som man kunne bruge på at finde sig til rette det nye sted.

Containeren til både stort og småt

Uanset hvad du forudser, du vil have af genbrugsplads-værdige genstande og mængder, er der en container, der passer til dine behov. Der er både mulighed for de små, der minder om forstørrede skraldespande og helt op i størrelsen, der bliver brugt på byggepladser.

Det er trods alt nok de færreste private, der skal bruge de store industricontainere til en flytning, men muligheden er der.

En god ide er at gøre sig klar over, hvad og hvor meget man cirka skal skille sig af med.

Der er selvsagt stor forskel på den studerende, der flytter fra et værelse til sin egen lejlighed, hvor mængden af materiale er begrænset, og så til ham, der skal flytte sammen med kæresten, som ikke kan få sine store møbler presset ind i den nye lejlighed – bare for at tage et tilfældigt eksempel.