Hverdagshack – få leveret dine pakker på arbejdet i stedet for hjemmet

Få leveret dine pakker på din arbejdsplads

De fleste har nok prøvet at få leveret en pakke til deres hjem, mens de ikke var der, og det betyder, at man må en tur over og hente sin pakke et andet sted. Man bestilte jo sine ting hjem til sig, så det giver mest mening, at man gerne ville slippe for den tur ned og hente pakken, så det kan godt være et irritationsmoment.

Hvis man er garvet internethandlende har man nok også opdaget muligheden for at få leveret sine pakker på arbejdet, og den er smart. Der er ikke så meget hokus pokus ved det, det handler om, at man kan få leveret pakker til sit arbejde.

Det er netop det, at det er på arbejdet, der er det geniale ved denne ordning – både for dig og for fragtselskabet.

Du er nemlig (inden for rimelighedens grænser såsom sygdom og lignende) garanteret, at du er til stede i løbet af den tid, hvor folk er på arbejde. Du er jo selv på arbejde. Det gælder også fragtmændene, som kører lastbilerne med de mange pakker. Alle er med stor sandsynlighed sikre på, hvor de er, og det kan ske inden for normal arbejdstid.

Mange shopper på nettet

Mange shopper online

Der er rigtig mange mennesker her i landet, som handler på nettet, og butikkerne ved godt, at levering er vigtigt. Fri fragt og eventuelt retur er ofte noget, der kan lokke flere kunder til, og derfor vælger mange webbutikker levering, som er fleksibel. Det indebærer, at man ofte kan få leveret sine pakker på arbejdet.

Mængden af pakker der skal leveres kan også sætte fragtfirmaerne under pres, hvis de ikke havde dagtimerne at levere i. Naturligvis kunne de blot køre forbi en masse tomme huse, men det er ineffektivt.

Pakkerne skal ud af bilen og op til hoveddøren for så at blive sat tilbage igen, fordi der ikke var nogen hjemme. Det er mere effektivt, at pakkerne ikke skal lastes flere gange, fordi fragtfolkene ikke skal gå forgæves så mange gange.

Vær sikker på, at det er okay

Det er ikke alle arbejdspladser, der er egnede til at modtage pakker fra sin online skobutik, sit online apotek, eller sin online jagtforretning. Derfor giver det god mening, at man lige sikrer sig, at det er muligt fra arbejdsgivers side, at man kan modtage pakker.

Selvfølgelig kan en narkoselæge ikke altid modtage de pakker, der bliver sendt til en, men der er andre tilfælde, som måske ligger på kanten.

Et kontor ville være oplagt at få leveret sine pakker til, men det man arbejder med på kontoret kan betyde, at det ikke kan lade sig gøre. Har man eksempelvis fortrolige oplysninger om kunder, som fragtfolkene på en eller anden måde ville kunne se, kan det måske ikke lade sig gøre.

De fleste steder vil der dog være mulighed for, at en fragtmand kan komme forbi med sine pakker på dit arbejde, og derfor kan det være en måde at spare noget tid og skære noget besvær væk, hvis man ikke skal lave et uforudset stop ved pakkeafhentningen.