5 sjove aktiviteter til en polterabend for mænd og kvinder

polterabend mænd og kvinder

Skal din bedste ven eller veninde giftes i år? Så er der stor sandsynlighed for, at han eller hun forventer en polterabend. Uanset om det er gom eller brud, så er en polterabend en sjov dag med alle de nære venner, hvor I samles om en række sjove og måske anderledes aktiviteter, end I normalvis ville. Her i artiklen har vi samlet 5 bud på aktiviteter til en polterabend, der kan gå til både manden og kvinden.

Lav jeres egne cocktails

Ingen polterabend uden alkohol! Hvis I gerne vil have lækre drinks og cocktails, men budgettet eller lysten ikke lige er til en vild aften i byen, så kan I lave jeres egne drinks. Sørg for at bestille en god mængde alkohol, sodavand og andet tilbehør, som kan være relevante for jer. Nu skal I så i gang med at kreere jeres drinks eller cocktails, alt efter om det er brudens eller gommens polterabend. Til kvinderne kan I købe ind til eks. strawberry daiquiri, mojitos eller måske en lækker gin, der kan bruges i en god gang gin og tonic. Til mændene kan I indkøbe øl, whiskey eller rom. Gin er også en drik, som mange mænd kan lide og er derfor også et oplagt valg. Print et par opskrifter ud på forhånd og gå derefter i krig bag ”baren”.

Tag en tur i escape room

En tur i escape room slår aldrig fejl, og er efterhånden blevet en eftertragtet aktivitet, når det gælder polterabends. Denne aktivitet gælder både til mænd og kvinder, så her skal I blot finde et sted i nærheden af jeres arrangement. Sørg for ikke at være for mange i et rum, da det er sjovere at være få, så alle kan få lov til at være med på gåderne.

Bowling

Bowling er endnu en klassiker, som de fleste kan være med på, både mænd og kvinder. Har I lyst, kan I altid bestille en gang nat-bowling, hvor der er shots til den, der får en strike. Samtidig er der også lys og mere feststemning, når I bowler om aftenen.

Lav en CD eller musikvideo

Er bruden eller gommen bare helt vild med musik? Så er det oplagt at indspille en CD eller musikvideo. Der er flere steder rundt omkring i landet, som tilbyder jer at indspille musik eller video. Her kan I rigtig få lov at gå amok i kostumer, tilbehør og skrålen med på gamle klassikere. Det er sjovest, hvis alle deltager til aktiviteten, og det ikke kun er gommen eller bruden.

Frokost i det grønne

Trænger depoterne til at blive ladet op efter en masse aktiviteter og lidt for meget indenbords, så er det en god idé at få en omgang frokost. Er det godt vejr, kan I tage frokosten under armen og ned på et grønt område, hvor I kan sidde på tæpper og nyde maden. Om I har en picnic med eller bestiller pizza og øl er helt op til jer. Her har I også mulighed for at spille fodbold, petanque eller lign. mens I lader op til næste aktivitet.