Har kvinder sværere ved at tabe sig?

har-kvinder-svaerere-ved-at-tabe-sig-703

Mange danske kvinder har en evig kamp mod vægten. Det kan være svært at holde den nede, og mange oplever, at slankekurene virker mindre og mindre effektiv jo ældre, de bliver. Det er faktisk ikke blot indbildning, at kvinder har sværere ved at tabe sig, og at det bliver sværere med alderen. Der findes nemlig en helt særlig årsag til problematikken omkring vægttab hos kvinder.

Hvad er PCOS?

Årsagen findes i det såkaldte PCOS, som er en hormonel komplikation, der øger fedtdannelsen, og får det til at samle sig rundt om maven. Når man har en ubalance i sine hormoner, kommer der ofte et forhøjet niveau af androgen, som netop er det hormon, der gør, at fedtet får tendens til at samle sig bestemte steder på kroppen.

Når kvindekroppen optager mere sukker medfører det, at cellerne i bughulen også optager de store mængder sukker, og det bliver altså omdannet til fedt. Kvinder der har ubalance i hormonerne i form af PCOS, vil altså opleve, at de bliver tykkere rundt om maven på trods af de mange og langvarige slankekure.

Ubalancen i hormoner skyldes, at kvinderne har flere mandlige hormoner, samtidig med, at de ikke reagerer på samme måde overfor insulin som dem, der ikke har PCOS. PCOS er arveligt, men kan også opstå som følge af for lidt motion og generel fysisk aktivitet samt udvikling af let overvægt.

Som kvinde kan man dog begrænse symptomerne på PCOS ved at give vægten en ekstra skalle og tabe sig der, hvor det er muligt. Det kan dog kræve en lynkur for at motivere og derefter en betydeligt ændret og forbedret livsstil.

Sæt gang i en sund livsstil med XLS Medical

har-kvinder-svaerere-ved-at-tabe-sig-sund-livsstilDer findes mange forskellige lynkure man kan begive sig ud i for at kickstarte sin slankekur og fremtidige sunde livsstil. En lynkur resulterer ofte i et stort vægttab forholdsvis hurtigt, hvilket er med til at øge motivationen til at blive ved. De fleste lynkurer er dog ikke så sunde for vores generelle helbred, og derfor bør de udelukkende benyttes som en kickstarter til et større vægttab.

Hvis motivationen derimod er der, og man ikke føler, at man har behovet for en lynkur, handler det egentlig blot om sund og varierende kost, en masse motion og naturligvis motivationen og lysten til at blive ved.

Når man beslutter sig for at gå på en helt ordinær slankekur, kan motivationen nemlig ofte have tendens til at komme og gå. De uger hvor man ikke taber sig så meget, kan man sagtens miste lysten til at blive ved.

XLS Medical kan købes i pilleform på landets apoteker, og fungerer som et rigtigt godt supplement til en diæt. Pillerne fra XLS Medical giver et skub i vægten, og får det til at gå lidt hurtigere, så man kan bevare sin motivation.

Pillerne findes i tre forskellige varianter:

  • Fedtbindende
  • Appetitvækkende
  • Kulhydratblokerende

Varianterne kan bruges sammen eller hver for sig alt efter den kost, man i forvejen indtager, samt hvor stort behovet er for et vægttab nu og her.

Nogle kvinder har altså sværere ved at tabe sig, og skal derfor yde en ekstra indsats. Til de kvinder er XLS Medical et rigtig godt supplement, der kan være med til at kickstarte vægttabet og gøre, at man bevarer motivationen.