par møder advokat

Skal du have en advokat eller køberrådgiver, når du køber bolig?

Når du skal købe bolig, er det godt med en rådgiver. Læs her om forskellen på en køberrådgiver og boligadvokat, og hvilken der er bedst.
gasfyr på vej i skraldespan

Er det nu, du skal udskifte gasfyret?

Overvejer du at udskifte dit gasfyr med en anden varmekilde? Her kan du læse om, hvornår gasfyret bør udskiftes og til hvad.
pige med angst

Alt du skal vide om generaliseret angst

Angst er en udbredt lidelse blandt danskere. Generaliseret angst er en af de mange typer angst. Bliv klogere på generaliseret angst her.
Iværksætter på stige

5 gode råd til dig, der vil være iværksætter

Vil du gerne være iværksætter? Det kan både være spændende og skræmmende. Læs vores 5 gode råd til dig, der vil være iværksætter her.
boligkøber og advokat

Derfor skal du have en boligadvokat  

Skal du købe bolig? Så er der meget, du skal vide. Det kan derfor være en fordel af få hjælp af en boligadvokat. Læs med her.
fødder i fodbad

Plej fødderne om vinteren

Efter sommeren kan fødderne blive medtaget af forkert fodtøj. Sørg for at pleje dem om vinteren, så de er klar til næste sommer.
Pleje af huden efter sommerferien

Gode tips til pleje af huden efter sommeren

Efter en sommer med sol og varme, oplever mange at få tør hud. Derfor er det en god idé at sætte ind med lidt ekstra pleje. Læs mere her.

Sådan vedligeholder du din varmepumpe

Har du en varmepumpe, skal den også vedligeholdes, så den kan leve i mange år. Se her, hvordan du kan vedligeholde din varmepumpe bedst.
tilstandsrapport

Skal I sælge hus? Så husk tilstandsrapporten

Står I og skal sælge eller købe et hus? Bliv klogere på hvad en tilstandsrapport, og hvorfor den er god at have med i hussalget.
kvinde ødelagt sit toilet

Disse elementer må du selv udskifte i din bolig

Det kan være fristende selv at udføre både VVS- og el-arbejde i boligen. Men hvad må du egentlig selv gøre? Bliv klogere på det lige her.