tilstandsrapport og hus

4 fund du kan opdage i tilstandsrapporten

En tilstandsrapport er et vigtigt redskab, når du ser på bolig. Her kan du læse om 4 almindelige skader, du skal være opmærksom på.
mand i have med avis

Sådan får du haven klar til forår og sommer

Foråret er over os, og det betyder, at det er ved at være tid til at få gjort haven forårsklar. Læs her, hvordan du nemt kan gøre dette.
Fakta om braendeovne

5 interessante fakta om brændeovne – Alt du skal vide om brændeovne

Overvejer du at investere i en brændeovn, eller vil du bare gerne vide noget mere om dem? Så læs vores 5 interessante fakta om brændeovne her.
hus inspektion

Det gør du, hvis tilstandsrapporten indeholder uventede fund af skader

Det er dyrt at købe bolig. Særligt, hvis der er uopdagede skader. Se her, hvordan du forholder dig, hvis der er uventede skader på boligen.
hus til forår

Sådan gør du din bolig klar til foråret

Foråret er på vej, og det betyder, at du skal gøre din bolig klar til varmere tider. Se her, hvordan du gør din bolig klar til foråret.
Miljoevenlig biopejs

Overvejer du en miljøvenlig biopejs? Sådan påvirker en biopejs miljøet

Overvejer du at investere i en miljøvenlig biopejs? Bliv klogere på, hvorfor en biopejs er miljøvenlig, og hvorddan den påvirker miljøet.
Skorstene

Alt du skal vide, når du overvejer at investere i en ny skorsten

Overvejer du at investere i en ny skorsten? I denne artikel har vi samlet alt det, du skal vide, når du skal have ny skorsten.
Rødvin og hvidvin

Forskellen på rødvin og hvidvin

KEnder du forskellen på rød- og hvidvin? Hvis ikke, så kan du lige nu læse om de to vintyper, og hvad forskellen er på disse. Læs det her.
Gaspejs billede

5 forskellige typer gaspejse til enhver smag og stil

Gaspejse fås i flere forskellige modeller, som passer ind i hjemmet på forskellige måder. Læs om de 5 typer gaspejse her.
Tilstandsrapport paa hus

Gode råd og tips når du skal have udarbejdet en tilstandsrapport

Skal du sælge dit hus? Så skal du have udarbejdet en tilstandsrapport. Læs vores gode råd og tips, når du skal have lavet en tilstandsrapport