Skorstene

Alt du skal vide, når du overvejer at investere i en ny skorsten

Overvejer du at investere i en ny skorsten? I denne artikel har vi samlet alt det, du skal vide, når du skal have ny skorsten.
Rødvin og hvidvin

Forskellen på rødvin og hvidvin

KEnder du forskellen på rød- og hvidvin? Hvis ikke, så kan du lige nu læse om de to vintyper, og hvad forskellen er på disse. Læs det her.
Gaspejs billede

5 forskellige typer gaspejse til enhver smag og stil

Gaspejse fås i flere forskellige modeller, som passer ind i hjemmet på forskellige måder. Læs om de 5 typer gaspejse her.
Tilstandsrapport paa hus

Gode råd og tips når du skal have udarbejdet en tilstandsrapport

Skal du sælge dit hus? Så skal du have udarbejdet en tilstandsrapport. Læs vores gode råd og tips, når du skal have lavet en tilstandsrapport
brændeovn

Det skal du vide, inden du anskaffer en brændeovn

Brændeovne er både hyggelige og giver god varme. Men inden du køber en til boligen, bør du være opmærksom på disse ting. Læs dem her.
Biopejs

Skab hygge i hjemmet med en biopejs

Biopejse er blevet populære i de danske hjem. Ikke nok med,…
braendeovn

5 fordele ved brændeovne: Derfor bør du investere i en brændeovn

Vil du have en effektiv og hyggelig varmekilde? Så er en brændeovn måske noget for dig. Læs 5 fordele ved at investere i en brændeovn her.
Bolig til salg

Derfor er en tilstandsrapport en god idé for både køber og sælger

En tilstandsrapport er en god idé at få udarbejdet, når man skal sælge boligen, men er samtidig fordelagtig for køber. Læs her, hvorfor.
Flot graesplaene

Sådan får du en pæn og velplejet græsplæne

Vil du have en flot, grøn og velholdt græsplæne? Få tips til, hvordan du skal pleje din græsplæne, så den bliver præsentabel.
lejlighed til salg

Det skal du have styr på, når du vil købe ejerlejlighed

Vil du gerne købe din egen ejerlejlighed? Så er der meget, du skal holde styr på. Se her, hvad det vigtigste er, så du er klar til boligkøb.