hus inspektion

Det gør du, hvis tilstandsrapporten indeholder uventede fund af skader

Det er dyrt at købe bolig. Særligt, hvis der er uopdagede skader. Se her, hvordan du forholder dig, hvis der er uventede skader på boligen.
hus til forår

Sådan gør du din bolig klar til foråret

Foråret er på vej, og det betyder, at du skal gøre din bolig klar til varmere tider. Se her, hvordan du gør din bolig klar til foråret.
Miljoevenlig biopejs

Overvejer du en miljøvenlig biopejs? Sådan påvirker en biopejs miljøet

Overvejer du at investere i en miljøvenlig biopejs? Bliv klogere på, hvorfor en biopejs er miljøvenlig, og hvorddan den påvirker miljøet.
Skorstene

Alt du skal vide, når du overvejer at investere i en ny skorsten

Overvejer du at investere i en ny skorsten? I denne artikel har vi samlet alt det, du skal vide, når du skal have ny skorsten.
Rødvin og hvidvin

Forskellen på rødvin og hvidvin

KEnder du forskellen på rød- og hvidvin? Hvis ikke, så kan du lige nu læse om de to vintyper, og hvad forskellen er på disse. Læs det her.
Gaspejs billede

5 forskellige typer gaspejse til enhver smag og stil

Gaspejse fås i flere forskellige modeller, som passer ind i hjemmet på forskellige måder. Læs om de 5 typer gaspejse her.
Tilstandsrapport paa hus

Gode råd og tips når du skal have udarbejdet en tilstandsrapport

Skal du sælge dit hus? Så skal du have udarbejdet en tilstandsrapport. Læs vores gode råd og tips, når du skal have lavet en tilstandsrapport
brændeovn

Det skal du vide, inden du anskaffer en brændeovn

Brændeovne er både hyggelige og giver god varme. Men inden du køber en til boligen, bør du være opmærksom på disse ting. Læs dem her.
Biopejs

Skab hygge i hjemmet med en biopejs

Biopejse er blevet populære i de danske hjem. Ikke nok med,…
braendeovn

5 fordele ved brændeovne: Derfor bør du investere i en brændeovn

Vil du have en effektiv og hyggelig varmekilde? Så er en brændeovn måske noget for dig. Læs 5 fordele ved at investere i en brændeovn her.