Har du også dette populære nytårsforsæt?

Ovenpå julemaden og alkoholen fra nytårsaften sætter mange danskere sig for at tabe sig eller få en ny og sundere livsstil. Motivationen er for det meste i top – i hvert fald det første stykke tid. Det er nemlig ofte sådan, at resultater motiverer, og hvis vi ingen resultater opnår på vægten eller i centimeter, vil motivationen ligeså stille sænke sig, og så gik der endnu et år, hvor nytårs-forsættet ikke blev indfriet.

Hvis motivationen er der, og kiloene rasler af, vil lysten til at blive ved også være der. Derfor kan det være en god idé at kickstarte sit vægttab, så motivationen bibeholdes. Det kan blandt andet gøres med XLS Medical, som fungerer som fedtbinder, eller med bestemte lynkure. Bliv klogere på hvordan du kickstarter dit vægttab i denne artikel.

Detox

En detox-kur har til formål at rense kroppen for giftstoffer. Man opnår et vægttab ved at undlade bestemte fødevarer, som man ellers ville spise. Det kan blandt andet være fødevarer som mælk, hvede, koffein og alkohol. Det er dog ikke blot kosten, man fokuserer på, når man går på detox-kur. Det handler nemlig om, at hele kroppen skal renses ud, og derfor er kuren ofte en kombination af kost og andre kropslige indsatser som for eksempel saunagus, der kan svede giftstoffer ud af kroppen.

Detox kuren giver altså en afbræk fra nogle usunde fødevarer, men er modsat skyld i nedsat forbrænding og tab af muskelmasse. Lynkure er altså ikke optimale på længere sigt, men bør blot bruges som en kickstarter til at komme i gang med et vægttab eller en livsstilsændring.

XLS Medical

Tabletter fra XLS Medical kan bidrage til at kontrollere din vægt. Det kan også give en hjælpende hånd til et vedvarende vægttab, og kan derfor benyttes til at kickstarte livsstilsændringen.

XLS Medical indtages som tabletter, og har den fordel, at det ikke optages i kroppen, men derimod bliver udskilt gennem tarmen. Der findes forskellige varianter af XLS Medical, der er tilpasset vores vaner, heriblandt:

  • Fedtbindende
  • Kulhydratblokerende
  • Appetitmindskende

Den fedtbindende variant absorberer en stor del af det fedt, man indtager, så det ikke optages i kroppen. Når det ikke optages i kroppen, tager man ikke på af det i samme grad som man ellers ville. Den fedtbindende variant passer godt til dem, der indtager fedtholdig kost.

Kulhydratblokkerne fra XLS Medical hæmmer nedbrydelsen af stivelse, så det ikke bliver optaget i kroppen, og passer godt til dig, hvis du indtage kost, der er rig på kulhydrater.

Der er også dem, der slet ikke kan holde sig fra mad og fristelser. Til dem er de appetitmindskende tabletter en mulighed, da de indeholder naturlige fibre, der styrker mæthedsfornemmelsen, så man ikke føler sig så sulten.

Den sunde tilgang til vægttab

Ingen af lynkurene eller produkterne bør bruges langvarigt. Hvis man vil indfri sit nytårsforsæt, skal der hårdt arbejde, rygrad og motivation til. Den bedste slankekur er den, der gør, at man føler sig sund, glad og fyldt op med energi. Det gør man ved at spise sundt og varieret og motionere.

Nogle gange kan man køre død i sin slankekur, hvis der er for meget planlægning og vejning af mad, eller hvis det bliver en byrde, at man skal nå at motionere i en ellers travl hverdag.

Det sidste gode råd til en kickstart af et vægttab er derfor, at man skal være sikker på, at det er det man vil. Man skal ikke sætte målene højere end hvad, der er realistisk, og man skal ikke gøre det for surt for sig selv.

Det er nemlig individuelt, hvad der virker. For nogle hjælper det at have en fast trænings-dag eller motionsmakker, mens det hos andre foregår spontant og ikke skal planlægges. Find den metode der passer bedst til dig, hank op i dig selv og skab motivationen. Man får det nemlig så godt med sig selv, når man er sund og kroppen er i balance.