3 tips der gør din morgen lettere, kvinde

3-tips-der-goer-din-morgen-lettere-kvinde-703x336

Kvinder har ofte lidt mere, de skal gøre om morgenen end mænd. Hvis man har det med at udskyde vækkeuret lidt for mange gange, og dermed ender med at få en travl morgen, handler det altså om at finde ud af, hvad man kan gøre for at gøre for at få det hele til at blive lidt nemmere. Har man tilmed børn, der skal i tøjet og en hund der skal luftes, går det ofte udover ens egne morgenrutiner – heriblandt make-up. Derfor får I kvinder her i artiklen 3 gode råd, der gør at I ser bedre ud, når i forlader hjemmet om morgenen – uden at det kræver særlig meget tid.

Smør din vippebukker med sort eyeliner

Det behøver slet ikke være så slemt at få en flot festlig make-up til hverdag. Der findes nemlig simple tricks til, hvordan man hurtigt kan komme til at ligne en million. Ved at putte sort eyeliner på vippebukkeren, tager man to fluer med et smæk – man får bukket vipperne og samtidig påført eyelineren, som ofte er en af de ting, man ikke bruger i hverdagen, da det både tager lang tid, og der tilmed er en ret stor chance for, at det går galt, og tager endnu længere tid at få rådet bod på.

Helt konkret tegner du med eyelineren på den øverste og inderste kant af vippebukkeren. Derefter bruger du vippebukkeren helt normalt, som du ellers ville gøre – og så sidder eyelineren lige i skabet. Det er hurtigt og nemt, det åbner øjnene mere, og får samtidig fokus væk fra mascaraen, hvis den en dag er en smule mislykket.

Vi elsker tørshampoo

3-tips-der-goer-din-morgen-lettere-kvinde-tekstbillede

Overskriften siger det hele – når man først er begyndt at bruge tørshampoo, er det umuligt at stoppe igen. Det burde være en fast del i alle kvinders håndtasker. Tørshampooen gør nemlig, at man kan springe en hårvask over, hvis man ikke har tiden om morgenen til at nå et bad, en hårvask og alt hvad et indebærer.

Tørshampooen giver håret helt nyt liv, og fjerner samtidig den fedtede fornemmelse i håret. Det er bedst at påføre i hovedbunden, hvorefter det skal børste ud i håret og fordeles. Hvis det bruges på den helt rigtige måde, virker det naturligt, og ingen kan se, at du sprang din hårvask over den morgen.

Læbestift redder selv den værste morgen

3-tips-der-goer-din-morgen-lettere-kvinde-tekstbillede-300x400

Vi kender det alle sammen – de morgener hvor alt går galt, og alting tager længere tid. De morgener hvor der kun er tid til at få børnene sendt afsted, hoppe i tøjet og tage en bolle med på vejen. Det er netop disse morgener, der gør læbestift ekstra uundværlig i håndtasken. En stærk farve på læberne tager alt fokus væk fra dine trætte øjne, buskede bryn eller en rodet frisure. Læbestift kan påføres på farten, og er derfor et genialt redskab til de travle morgener.

Der er altså rig mulighed for at se godt ud når man forlader sit hjem til fordel for en lang arbejdsdag. Det er helt okay at prioritere søvn, børn og hund men det er vigtigt ikke at glemme at pleje sig selv og sit ydre – også når morgenerne er travle.