4 ting der bør være i enhver dametaske

4-ting-der-boer-vaere-i-enhver-dametaske-703Vores tasker er for det meste fyldt til renden med kvitteringer, papirer, snacks og mønter. Når vi en sjælden gang rydder op i den, mangler vi alt rodet, når vi igen er på farten. Så hvordan vurderer man egentlig, hvad der er vigtigt at have med i sin taske? Nogle gange er tasken stor, og vi kan have alt vores make-up, hårprodukter og det praktiske, men andre gang skifter vi den store taske ud med en lille clutch, og så kan det være svært at vurdere, hvad der er mest vigtigt.

I denne artikel får du af den grund 4 genstande, som bør være i enhver dametaske – uanset om den er stor eller lille.

1.      Håndcreme

Særligt når vejret skifter, bliver vores hænder tørre. Det skyldes især de mange temperaturændringer, som vi udsætter vores hænder for. Der er mange forskellige ting man kan gøre for at gøre sine hænder bløde igen, men den hurtigste metode, som man altid kan have med i tasken på farten, er en tyk håndcreme.

Australian bodycare er blot en af mange gode håndcreme producenter. De benytter Tea Tree olie fra Australien, og har udviklet produkter, der er tilpasset til tør hud.

Det er vigtigt at pleje vores hænder og negle, da det får os til at se soigneret ud og samtidig booster vores selvtillid. Med en lækker håndcreme i tasken, kan man altid komme de tørre hænder til livs.

2.      Læbepomade

Når det skifter til koldere temperaturer er det dog ikke kun hænderne, der blive tørre. Også vores læber kan blive tørre og sprække. Derfor er det vigtigt, at vi især i vintermånederne, husker at pleje dem. Der findes et hav af forskellige læbepomader i alle prisklasser.

Læbepomader fra det danske brand Tromborg indeholder aloe vera og olie, der blødgører læberne, og plejer dem, når de er tørre. Mange læbepomader fås også med en smule farve i, der giver læberne et mere feminint look mens de plejer.

3.      Parfume

De fleste kvinder bruger parfume hver morgen, når de skal ud af døren. Hvis dagen er lang, kan det dog være en god idé også at have en duft med i tasken. Parfumer fås i alle størrelser, og findes altså også i små udgaver, man altid kan have med sig uanset taskens størrelse.

Med en god duft virker man ofte mere velplejet og feminin, så en parfume er helt bestemt en af de ting, man aldrig må mangle.

4.      Tørshampoo

Det er ikke sundt at vaske sit hår hver dag. Hvis håret vænnes til det kan man sagtens nøjes med at vaske sit hår hver anden dag eller mindre. Mange kvinder føler dog, at deres hår kommer til at se fladt og fedtet ud, hvis de springer en hårvask over. Det er lige netop derfor, at tørshampoo er en af de nødvendige ting i en kvindes taske.

Tørshampoo kan sprayes i håret, og give det nyt liv samtidig med at det skjuler den fedtede fornemmelse. Så i stedet for at gå en hel dag og være træt af, at man ikke nåede hårvasken i morges, bør man altså altid have en tørshampoo med sig.

Der findes mange forskellige slags tørshampoo fra mange forskellige producenter. Det handler om at finde den, der passer til ens hårtype, og den man der udfylder ens behov.