Få en sund og smuk hud med kosttilskud

kosttilskud-som-hudpleje

Rigtig mange kvinder bruger dagligt lang tid foran spejlet på at pleje deres hud med diverse renseprodukter, sera og cremer for at opnå en smuk og sund hud. Det kræver en masse tid og energi, og kan være ret omkostningsrigt i længden at smøre sin hud ind i en række af dyre cremer for at opnå det bedste resultat.

Men faktisk behøver du ikke bruge flere timer på at smøre din hud ind i diverse dyre hudplejeprodukter, hvis du gerne vil have en sund og smuk hud. Der findes nemlig en anden metode til en effektiv pleje af din hud – og den tager kun 2 minutter.

Plej din hud indefra

En sund og smuk hud kommer i høj grad indefra. Faktisk kommer 80 % af hudens sundhed indefra, mens kun 20 % kommer fra de hudplejeprodukter, vi hver dag smører på huden. For at huden holdes sund og bliver flot at se på, kræver det altså, at vi får en masse gode vitaminer og mineraler, der kan hjælpe med at pleje den.

Disse mineraler og vitaminer kan vi i høj grad få gennem kosten, som derfor også spiller en væsentlig rolle i din huds sundhed. Kosten er nemlig afgørende for, om din hud trives, og det du indtager – godt som dårligt – vil kunne ses på huden. I de tilfælde, hvor kosten ikke er tilstrækkelig, er det heldigt, at der findes kosttilskud. Kosttilskud hjælper dig med at sikre, at du får de nødvendige vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som du har brug for.

Gennem de senere år, er kosttilskud som skønhedspleje desuden også begyndt at vinde mere og mere frem. Kosttilskud, der er lavet specifikt til skønhedspleje, indeholder ofte flere vitaminer og mineraler, der er gode for huden, og som hjælper med at styrke og pleje huden indefra.

kosttilskud-og-hudplejeprodukter

Kombinér kosttilskud med hudplejeprodukter

I stedet for at smøre din hud ind i flere forskellige lag af cremer efter hinanden, kan du altså tage kosttilskud til huden og pleje din hud indefra. Det er både nemmere og tager langt kortere tid. Kosttilskud kan desuden nå ned og nære de hudlag, som almindelig hudpleje ikke kan nå, hvilket gør, at de kan have en mere effektiv virkning på huden.

Imedeen har lavet kosttilskud specielt til hud, hår og negle, der hjælper med at give kroppen de næringsstoffer, den har brug for, og som er nødvendige for at få en flot og sund hud. Kosttilskud fra Imedeen findes i forskellige udgaver til kvinder fra 25 år og opefter, så du kan finde lige præcis det kosttilskud med de vitaminer og mineraler, som din hud har brug for.

For at give din hud den ultimative pleje, kan det dog være en god idé at supplere kosttilskud til huden med en god hudplejerutine. Du behøver ikke bruge flere forskellige hudplejeprodukter med forskellige vitaminer og mineraler, når du også plejer dig selv indefra med kosttilskud, men det kan stadig være nyttigt at få de sidste 20 % med. På den måde kan du få den ultimative pleje både indefra og udefra, der kan hjælpe dig med at få en smuk og sund hud og blive den bedste udgave af dig selv.