Vælg effektiv hudpleje uden skadelig kemi fra Rudolph Care

kvinde-kigger-paa-hudpleje

Flere og flere kvinder vælger at gå efter hudplejeprodukter, der er økologiske og naturlige, fordi de netop ønsker hudpleje, der er fri for skadelig kemi, og som ikke har nogen skadelig effekt på huden eller kan medvirke til udviklingen af allergi. Derudover ønsker mange kvinder heller ikke at gå på kompromis med kvaliteten af hudplejeprodukterne. Hudplejeprodukterne hjemme på badeværelseshylden skal derfor også helst være både effektive, lækre i konsistensen og flotte at se på.

Ofte kan det dog være svært at finde hudplejeprodukter, der lever op til alle disse krav. Rigtig mange af de hudplejeprodukter, der bliver markedsført som økologiske og naturlige indeholder nemlig alligevel en hel del allergene stoffer som æteriske olier og irriterende planteekstrakter, der kan lede til allergi.

Det undgår du heldigvis med hudpleje fra Rudolph Care. Deres hudplejeprodukter er fri for æteriske olier og andre planteekstrakter, som kan være problematiske for huden. De er både økologisk certificeret med Ecocert-mærkningen samt svanemærket. Det gør hudplejeprodukterne helt ideelle til dig, der ønsker økologisk og naturlig hudpleje uden nogen former for problematiske stoffer, der samtidig udviser omtanke for miljøet.

Hudplejeprodukterne fra Rudolph Care har desuden en flot og piget emballage, der bærer præg af hverdagsluksus, og som vil klæde enhver kvindes badeværelseshylde. Indholdet i produkterne er dog lige så lækkert som emballagen. Hudplejeprodukterne har en skøn konsistens, men har samtidig også en effektiv virkning på huden. Det skyldes særligt, at mange af hudplejeprodukterne indeholder ingredienser, der er særligt gode for huden.

Gode antioxidanter til huden

acai-baer-i-hudpleje

Hele konceptet bag Rudolph Care er at hudpleje skal være luksuriøst, uden skadelig kemi og samtidig indeholde aktive ingredienser, der kan give god næring og pleje af huden. Hos Rudolph Care er alle hudplejeprodukterne bygget op omkring acai-bærret, der er fyldt med antioxidanter, og derfor fungerer som en aktiv ingrediens i hudplejen.

Antioxidanter er rigtig gode for din hud, idet de beskytter huden mod frie radikaler fra ilt, forurening, stress og solens UV-stråler, som har en skadelig effekt på huden. Antioxidanter har med andre ord en forebyggende, beskyttende og genopbyggende virkning, og beskytter huden mod nedbrydning, hvilket gør dem særligt gode at medtage i hudplejeprodukter.

Udover at hudplejeprodukterne indeholder antioxidanter fra acai-bærret indeholder mange af dem også andre gode ingredienser som shea, olivenolie, rapsolie og aloe vera, der også er gode antioxidanter, som har en effektiv virkning på huden.

Lækker ansigtsolie med antioxidanter

Hvis du gerne vil prøve nogle af de skønne hudplejeprodukter fra Rudolph Care, der har en stor mængde af antioxidanter i sig, kan det være en god idé at prøve Rudolph Cares Facial Oil. Det er en 100% naturlig ansigtsolie, hvor hovedingrediensen er acaiolie. Idet hovedingrediensen er olie fra acaibærret har olien et højt indhold af antioxidanter, som trænger dybt ind i huden og hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler.

Ansigtsolien virker desuden opstrammende, fugtgivende og nærende på huden og har en anti-age effekt, der hjælper med at forebygge ældning af huden. Her får du dermed en masse gode antioxidanter fra acaibærret samlet i en lækker ansigtsolie, der både er Ecocert-mærket, svanemærket og vegansk. Olien er desuden velegnet til alle hudtyper og giver huden en flot glød.

Mange af de øvrige hudplejeprodukter fra Rudolph Care indeholder også olie fra acaibærret, men ikke i så stor en mængde som i denne ansigtsolie.