Er du sommerklar? Få 5 tips til en sommerklar hud og krop

smuk-sommerklar-kvinde

Sommeren står langt om længe for døren. Selvom det i år for mange betyder, at vi må nøjes med den danske sommer frem for at rejse sydpå til de lidt varmere lande på grund af Coronavirussen, skal det ikke holde os tilbage fra at hoppe i sommertøjet og nyde det danske sommervejr.

Er din hud og krop ikke helt klar til korte sommerkjoler og sandaler, kan du her få gode råd til, hvordan du får en sommerklar krop og hud.

Væk med appelsinhud

Appelsinhud eller cellulite er helt normalt, og særligt kvinder er mere tilbøjelige til at få appelsinhud, fordi de ofte har mere fedt på kroppen. En måde du kan modvirke appelsinhud på og få en lækker sommerkrop er blandt andet ved at gøre brug af tørbørstning.

Tørbørstning hjælper med at øge cirkulationen og reducere appelsinhuden på kroppen. Derudover giver det dig også mere energi, fordi kroppen stimuleres gennem tørbørstningen. For at slippe for appelsinhud kan det desuden være en god idé at drikke en masse vand og sørge for at slappe af.

Frem med skraberen

Hvis du ikke allerede er kommet i gang med hårfjerningen, er det en god idé at gøre det nu. Glatte og bløde ben er bare lidt lækrere i kortere sommerkjoler. Derfor bør du finde din skraber frem og gå i gang med at barbere benene og eventuelt bikinilinjen, hvis du vil undgå hår der stritter ud, når du viser dig frem i bikinien.

Ønsker du et mere holdbart resultat, kan det eventuelt være en idé at bruge en epilator eller voks, som kan give et resultat, der varer i længere tid, så du ikke behøver at finde skraberen frem hver anden dag.

skraber

Giv fødderne en kærlig hånd

Når sommervarmen gør sin entré og de lukkede sko skal skiftes ud med åbne sandaler, skal fødderne selvfølgelig også være sommerklar. Velplejede fødder kræver dog lidt arbejde, så frem med fodbadet og i med fødderne. Du kan eventuelt putte lidt fodbadesalt i vandet, som kan blødgøre dine fødder.

Herefter finder du en pimpsten frem og begynder at gnubbe lidt de steder på fødderne, hvor du har tør og hård hud. Det er en god idé at benytte pimpsten frem for en keramisk fodfil, da fodfiler ofte bare gør problemet værre på grund af friktionen og varmen. Til sidst smører du fødderne ind i en lækker fodcreme, og som prikken over i’et kan du eventuelt lægge lidt neglelak på neglene. Det gør dem ekstra fine og flotte at se på.

Snyd dig til kulør

Dine ben og resten af din krop har formentlig været gemt væk i flere lag af tøj de sidste mange måneder, og hvis ikke du lige har været ude at lufte benene her i foråret kan det meget vel være, at de ikke har holdt så meget af farven fra sidste sommer.

Er dine ben lidt for blege, kan du heldigvis bare snyde dig til en brunere kulør. Ved at bruge selvbruner eller spraytan kan du få en brunere kulør på benene og resten af kroppen, uden at du behøver at gå i solarie og udsætte dig selv for flere timer af de skadelige UV-stråler.

Husk solcremen

Den obligatoriske solcreme er helt uundværlig, når du skal på stranden eller nyde solens stråler i haven. Sørg for at bruge en solcreme, som beskytter huden godt mod solens skadelige UV-stråler. Hos mærket Rudolph Care finder du en lang række af solcremer til både ansigtet og kroppen, som både giver pleje og beskyttelse til huden. Solcremerne fra Rudolph Care er desuden også svanemærket og findes i forskellige udgaver, så de kan bruges af hele familien.